Over ons


Ik, Emilie, ben opgegroeid in de Leuvense studentenstad en zou kunnen zeggen dat ik al mijn hele leven omringd ben geweest met horeca, maar voornamelijk met sandwiches.

Toen ik reeds 1 jaar was begonnen mijn ouders een broodjeszaak in het centrum van de stad, waar ik later ook afstudeerde als Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Als studente heb ik altijd in de zaak gewerkt, waar ik bewonderend toekeek hoe ze met grote zorg kwaliteitsvolle ingrediënten uitkozen om het perfecte broodje samen te stellen.

We kregen dan ook al snel de reputatie van ‘de broodjeszaak met de beste martino van Leuven en uitstekende bediening’.

Nu, enkele jaren later, start ik met mijn culinaire en studie gerelateerde achtergrond mijn eigen zaak in het Antwerpse op: Baget d’Anvers, een B2B lunchcatering bedrijf te Deurne.

De focus ligt voornamelijk op de levering van broodjeslunches voor uw teams op uw bedrijf. Dit kan gaan van een broodjesassortiment voor uw meeting tot uw dagdagelijkse lunchbreak met collega’s. Maar ook voor een event, receptie of feestje staan wij steeds paraat om de catering te verzorgen.

Baget d’Anvers staat garant voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. Wij bieden naast ovenverse broodjes, eveneens vers gemaakte salads en bowls aan. Maar ook voor een lekkere portie soep kan u bij ons terecht.

Ik nodig jullie uit om eens een kijkje te nemen op de website en kijk alvast uit naar onze goede samenwerking!

Enjoy your lunch!